Cabral stopt, Marijke gaat op reis

Cabral stopt, Marijke gaat verder

De titel van ons laatste bericht was: Cabral neemt een tussenjaar. Marijke zou boekjes gaan lezen en haar hoofd leegmaken. En dat heeft ze! Ze is tot de conclusie gekomen dat ze heel blij is met Cabral en alle Cabrallers, dankbaar voor de magic en alle avonturen én dat het tijd wordt voor iets nieuws.

Met Cabral wilde ze een aanval doen op de uitval van de stad Amsterdam. Mensen het leukste leerjaar van hun leven bieden en ze het beste uit zichzelf laten halen, door ze bieden wat ze nodig hebben. Dat laatste is gelukt, maar helaas niet voor diegenen die toch al op achterstand stonden vanwege de financiële situatie van hun ouders.

Tijd dus om het over een andere boeg te gooien. Of welke boeg het wordt, daar is ze nog niet helemaal uit. Misschien heb jij zelf ideeën hierover die je graag met haar deelt. Ze is in ieder geval gestart als zelfstandige met het geven van training, coaching en advies. Gevraagd en ongevraagd, onder de naam Voerman advies. Maar voor je het weet staat ze toch weer met een nieuw onderwijs- of ontwikkelconcept te zwaaien. Je weet het maar nooit met haar.

Tot zover het nieuws, hopelijk tot later!

Liefs,

Cabral

namens Marijke

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *